Ploieşti: Se vor încărca instalaţiile de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Se vor încărca instalaţiile de încălzire
Ploieşti: Se vor încărca instalaţiile de încălzire

Reprezentanţii Dalkia vor demara, în perioada următoare, încărcarea cu apă rece a instalaţiilor de încălzire a blocurilor din Ploieşti.

Începând cu data de 17 august, Dalkia Termo Prahova  va demara operaţiunea de încărcare cu apă rece a instalaţiilor de încălzire ale blocurilor în vederea asigurării condiţiilor optime pentru punerea în funcţiune a sistemului de încălzire in această toamnă.

Este necesar ca, până la această dată, să fie finalizate toate lucrările la instalaţiile interioare de încălzire, pentru a evita orice posibile neplăceri sau pagube provocate de eventuale calorifere avariate, demontate, etc.

Cetăţenii vor fi anunţaţi de administrator
Ploieştenilor le va fi comunicată data la care blocul în care locuiesc a fost programat pentru încărcare prin anunţuri afişate la scara blocului sau de către reprezentanţii legali ai Asociaţiei de Proprietari.

Graficul programărilor
Graficul cu programarea acestei operaţiuni poate fi consultat de ploieşteni la Biroul Relaţii Clienţi de la sediul Dalkia, situat pe Strada Văleni, nr. 1-3, bloc 33 IK - parter şi pe site-ul internet www.dalkia.ro.

Dacă, din diverse motive de natură tehnică, nu se va putea respecta graficul, încărcarea ulterioară a instalaţiilor se va face numai pe baza unei cereri scrise din partea respectivei Asociaţii de Proprietari, cu programare după data de 21 septembrie 2009, în limita disponibilităţilor de personal şi cu suportarea costurilor aferente.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite