Un copil din Mizil, la un pas de moarte după ce a ingerat insecticid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de doi ani din oraşul Mizil a fost la un pas de moarte din cauza inconştienţei bunicilor, care l-au lăsat nesupravegheat.

Minorul a găsit pe un câmp din apropierea locuinţei o sticlă aruncată la întâmplare, din care a băut. Pentru că micuţul prezenta simptomele unei intoxicaţii, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Mizil, iar apoi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, unde i s-a acordat tratament de specialitate.

Poliţia Oraşului Mizil a fost sesizată de către Spitalul de Pediatrie Ploieşti cu privire la faptul că la această unitate medicală a fost adus în stare de inconştienţă un minor, care prezenta simptome de intoxicaţie cu substanţă necunoscută. O echipă operativă s-a deplasat la domiciliul minorului, unde s-a constatat că părinţii acestuia sunt plecaţi în Italia, el fiind lăsat în grija bunicilor", a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

A avut zile

Medicii i-au stabilit copilului diagnosticul "intoxicaţie accidentală cu insecticid" şi, iniţial, pronosticul de supravieţuire era rezervat. „Constantin Ludovic din Mizil a ajuns la spital în stare gravă. Acestuia i s-a administrat tratamentul corespunzător, starea lui evoluând foarte bine, motiv pentru care a fost externat", a spus Oresta Vasile, directorul Spitalului de Pediatrie Ploieşti. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite