Se încinge lupta pentru scaunul de vicepreşedinte CJ Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Roşca (foto Alex Policală)
Mircea Roşca (foto Alex Policală)

Postul rămas liber după înlăturarea lui Auraş Dragomir, în 2011, este dorit de mai multe partide. Cele mai credibile informaţii îi dau şanse de a deveni noul vice al Consiliului Judeţean Prahova lui Mircea Roşca

Potrivit unor surse din Consiliul Judeţean Prahova, la următoarea şedinţă ordinară, programată luni, urmează să fie propus un proiect privind numirea unui nou vicepreşedinte al instituţiei, la cererea grupului de consilieri PNL. Cele mai mari şanse de a obţine această funcţie publică îi aparţin lui Mircea Roşca, noul preşedinte interimar al PNL Prahova. Neoficial, se vorbeşte că solicitarea liberalilor le-a stricat planurile celor din PSD, care plănuiau să ofere funcţia de vicepreşedinte PNG-ului, în schimbul consolidării unei majorităţi la vot în interiorul Consiliului. Postul a rămas vacant după ce Auraş Dragomir, ales în 2008, a fost schimbat din funcţie, în anul 2011.

Roşca, fost consilier local în Comarnic iar acum consilier judeţean aflat la primul mandat, a devenit în decembrie preşedintele interimar al organizaţiei judeţene de partid. „Pe surse“, liberalii spun că Roşca se bucură de susţinerea europarlamentarului ploieştean Adina Vălean, nimeni altcineva decât soţia lui Crin Antonescu. Pentru noul preşedinte al organizaţiei judeţene, funcţia publică de la CJ ar reprezenta o posibilitate de creştere a notorietăţii şi autorităţii în faţa subalternilor din partid.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite