A început convocarea consiliilor locale în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Prahova a început sã trimitã convocãrile, conform legii electorale, pentru constituirea consiliilor locale din judeţ. Dupã ce vor depune jurãmântul în faţa consilierilor, noii primari îşi vor putea începe mandatele

Conform Legii electorale, noile consilii, alese în 10 iunie, sunt convocate de către prefecți și susțin ședința de constituire în fața unui reprezentant al Prefecturii. Cu această ocazie, primarii depun jurământul în faţa consilierilor şi îşi pot prelua atribuţiile.

În Ploieşti, Consiliul Local a fost covnocat să se întrunească în data de 26 iunie, de la ora 11.00, în prezenţa prefectului de Prahova, Marius Sersea, informează ziarul-prahovean.ro. În cel de-al doilea municipiu al judeţului, Câmpina, Consiliul este convocat miercuri, la ora 17.00.

La Azuga, consilierii locali se reunesc miercuri, la 11.00, la Bãicoi - miercuri la 12.00, la Boldeşti-Scãeni pe 3 iulie, la 15.00,  la Breaza - miercuri, la 15.00, la Buşteni - joi, la 16.00, la Comarnic - vineri, la 13.00, la Slãnic - joi, la 12.00, la Mizil - sâmbãtã, la 11.00, la Sinaia - vineri, la 14.00 şi la Vãlenii de Munte - joi, la 10.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite