Un prahovean a ars casa concubinei, dar a murit în incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat Foto: arhiva Adevărul
Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat Foto: arhiva Adevărul

Un bărbat din comuna prahoveană Adunaţi a murit într-un incendiu pe care l-a provocat intenţionat. Bărbatul a vrut să se răzbune pe fosta concubină, aşa că i-a incendiat casa, numai că era prea beat ca să mai găsească ieşirea din imobil

Poliţiştii prahoveni au fost chemaţi, zilele trecute, la casa unei femei din comuna Adunaţi, care era terorizată de fostul concubin. Aflat în stare de ebrietate şi cu gândul să se răzbune pe femeia care-l părăsise, bărbatul a ameninţat că-i va da foc locuinţei. Până să vină forţele de ordine, el a apucat să-şi pună planul în practică, numai că nu l-a gândit până la capăt. El a intrat în casa femeii şi a declanşat incendiul, însă din cauza flăcărilor şi probabil a aburilor alcoolului n-a mai găsit ieşirea din imobil. Medicii de pe Ambulanţă şi poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au scos trupul, însă bărbatul decedase.

Pentru că procedura trebuie respectată şi-n asemenea cazuri, poliţiştii au anunţat că au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite