In memoriam Polina Mihăilescu. Şi persoanele puternice au „apusul“ lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Mihăilescu din Ploieşti este în doliu după ce, în această lună, a plecat dintre ei o persoană dragă: Polina Mihăilescu. Mamă a trei copii, dintre care doi băieţi şi o fată, bunică a cinci nepoţi şi străbunică, Polina Mihăilescu a fost o persoană foarte iubită şi respectată.

Toată viaţa s-a dedicat gospodăriei şi, deşi, a întâmpinat de-a lungul celor 84 de ani, cât a trăit, o serie de dificultăţi, femeia a găsit totdeauna puterea şi resursele pentru a-şi creşte şi a-şi educa pe cei trei copii.

„Ne-a fost foarte apropiată. Eu am fost singura ei fată şi pot spune că mi-a fost prietenă înainte de mamă. I-a crescut şi pe nepoţi cu multă dragoste. Nu i-a fost uşor, pentru că ai mei s-au descurcat dintr-un singur salariu, taică-miu s-a prăpădit în '89, dar ea a fost o persoană puternică şi a trecut peste toate dificultăţile. Ne-a învăţat multe, ne-a oferit tot ce-am avut nevoie, în limita posibilităţilor, ne-a ţinut în şcoală. Pentru noi a fost un exemplu de viaţă, dar asta-i legea firii", ne-a spus Filofteia Henrich, fiica Polinei Mihăilescu.

Anii şi greutăţile vieţii şi-au spus însă cuvântul în ultima perioadă, când sănătatea i-a devenit din ce în ce mai şubredă. Din păcate, organismul nu i-a mai rezistat. Regretata Polina Mihăilescu a fost condusă pe 18 septembrie, pe ultimul drum de către familie şi prieteni. A fost înhumată la Cimitirul Bolovani din Ploieşti.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite