Prinşi vânzând apă pe post de motorină, în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii ploieşteni au prins doi bărbaţi, originari din Argeş, care conercializau 250 de litri de apă plată, pe post de motorină. Pe lângă faptul că făceau comerţ ambulant, ei sunt acum cercetaţi pentru „înşelăciune privind calitatea mărfii"

O patrulă din cadrul Inspectoratului de jandarmi Prahova a prins, joi seară, doi bărbaţi care încercau să vândă mai mjulte bidoane conţinând un lichid cu miros şi aspect de motorină. În momentul în care au fost luaţi la întrebări, cei doi bărbaţi, de 40, respectiv 36 de ani, ambii din comuna argeşeană Albota, au povestit că nu comercializează altceva decât... apă plată. Ei venisră în Ploieşti cu portbagajul plin de bidoane, încercâd să distribuie aproximativ 250 de kilograme. Pentru a-i păcăli pe doritori, bărbaţii puseseră coloranţi pentru vopsea în bidoanele de apă plată, iar la final au adăugat un strat subţire de motorină. Profitând de faptul că aceasta este mai uşoară decât apa şi stă la suprafaţă, comercianţii de ocazie au turnat un strat de maxim două degete, cât să-i ofere lichidului mirosul necesar pentru a-i păcăli pe clienţi. Cei doi recidivişti sunt acum cercetaţi pentru înşelăciune privind calitatea mărfii.

Amuzant este, însă, dialogul dintre jandarmi şi cei doi argeşeni, înregistrat de reprezentanţii IJJ: „-Ce aveţi în bidoane? -Apă, şefu! - De unde le-aţi luat? -Din supermarket. - Şi ce făceaţi cu ele? - Vindeam şi noi, să facem rost de bani. -Sub ce formă vindeaţi lichidul din bidoane? -Sub formă de motorină. -Are miros de motorină? -Are miros de motorină, şefu. -Aţi mai vândut până acum? - Da, acum un an jumate. -Şi de-atunci n-aţi mai vândut? -Nu, că eram la puşcărie. - Tot pentru această faptă? -Da“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite