Parcul de la Bucov a fost luat cu asalt de prahovenii dornici de relaxare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii au căutat un strop de răcoare şi relaxare în Parcul "Constantin Stere" din Bucov, care s-a aglomerat încă de la orele dimineţii. La prânz, cu greu mai puteai găsi un loc liber la grătarele amenajate în incinta parcului.

Parcul de la Bucov este una dintre cele mai ieftine locaţii unde prahovenii îşi pot petrece timpul liber, departe de zgomotul maşinilor, de praf şi de grijile cotidiene.

Zona de agrement se află aproape de Ploieşti, are o suprafaţă de câteva hectare acoperită cu verdeaţă, un lac cu multe sălcii, unde se poate practica pescuitul sportive sau vizitatorii se pot plimba cu barca, alei mari, locuri de joacă pentru copii. Atracţia parcului este Grădina Zoologică de aici, una dintre cele mai mari din ţară.

Cei mai fascinaţi de animalele de la Zoo s-au arătat copiii, prezenţi în număr mare, însoţiţi de părinţi sau bunici.  

„Mie îmi plac maimuţele că sunt haioase şi poneii că sunt foarte prietenoşi. Am fost şi la adăpostul tigrilor şi urşilor, dar de ei mi-e teamă", ne-a spus Vlăduţ, unul dintre vizitatorii pe care i-am întâlnit pe aleile Grădinii Zoologice.

În jurul lacului, doamnele şi domnişoarele se bucurau pe deplin de soarele extrem de prietenos în acest weekend, în timp ce bărbaţii încingeau mititeii şi micii pe grătar, răcorindu-se cu o bere. Cei care au luat deja masa fie au încins o partidă de cărţi sau table, fie au făcut un pic de mişcare jucând volei, badminton sau plimbându-se pe aleile parcului.  

„Este alternativa perfectă pentru cei care nu au concediu din diverse motive, fie din cauza timpului, fie din cea a banilor. Este ieftin, aproape de casă şi după o zi sau două aici, la sfârşit de săptămână, îţi încarci bateriile pentru încă o săptămână de lucru", ne-a spus Florin Ristea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite