S-a scumpit gigacaloria la Ploieşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
14 consilieri au votat în favoarea majorării de tarif Foto: Alex Policală
14 consilieri au votat în favoarea majorării de tarif Foto: Alex Policală

Aleşii locali au votat, ieri, un proiect de hotărâre care stabileşte noul tarif facturat populaţiei pentru agentul termic. Chiar dacă Ploieştiul rămâne în topul celor mai mici tarife din ţară, majorarea venită cu foarte puţine zile înainte de începerea sezonului de încălzire nu va fi bine primită.

Aşa cum vă anunţam, consilierii ploieşteni au aprobat, ieri, noul tarif pe gigacalorie pentru populaţie. Astfel, localnicii vor fi nevoiţi să plătească 160 de lei pe gigacalorie, faţă de aproape 140, cât era tariful aprobat în urmă cu doar câteva luni. Important de ştiut este că Primăria Ploieşti va suporta subvenţia la încălzire şi în această iarnă. Astfel, diferenţa de la 160 la 244 de lei va fi suportată din bugetul local, conform hotărârii adoptate joi.

Proiectul, discutat în şedinţă extraordinară, a fost criticat de consilierii din opoziţie, care au dezvăluit că el nici măcar nu a fost discutat în comisia de utilitpţi publice a Consiliului Local înainte de a fi introdus în plen. „Este un proiect important, de impact asupra populaţiei. Comportamentul primarului, care este iniţiatorul acestui proiect însă nu a venit astăzi în Consiliul Local pentru a-l discuta, este o lipsă de respect faţă de cetăţeni“, a reacţionat consilierul local Ion Eparu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite