PDL dă ghiozdane în Ploieşti. Sever Voinescu: „nu-i nimic electoral“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sever Voinescu este deputat în colegiul din zona de sud a Ploieştiului (foto Alex Policală)
Sever Voinescu este deputat în colegiul din zona de sud a Ploieştiului (foto Alex Policală)

Deputatul de Ploieşti Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL, a confirmat în presa naţională că formaţiunea politică le oferă ghiozdane copiilor de clasa I din municipiu. Voinescu a afirmat că nu e nimic ilegal aici

Oferirea de ghizodane pentru copiii care merg pentru prima dată la şcoală, devenită o tradiţie pentru PDL Ploieşti, a continuat şi în acest an. În zona de sud a municipiului, micuţii au primit ghiozdane cu Hannah Montana, care conţineau şi un mesaj de încurajare din partea primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici, şi deputatului din acest colegiu, Sever Voinescu. În calitatea sa de purtător de cuvânt al Partidului Democrat Liberal, cel din  urmă a precizat că nu i se pare nimic anormal în acţiunile practicate de formaţiunea politică inclusiv lşa Ploieşti. „Nu o pot numi o acţiune electorală dintr-un motiv foarte simplu, nu sunt hotărât dacă voi candida sau nu mai departe. Prin urmare, nu are niciun fel legătură cu o viitoare candidatură a mea. În conformitate cu legea, există o perioadă care premerge alegerilor, campania electorală, în care comportamentul candidaţilor este într-un anume fel restrâns", a declarat deputatul Sever Voinescu.

Foarte interesant este, însă, modul în care sunt selectaţi beneficiarii. Ghiozdanele au ajuns numai la copii de clasa I, cu toate că mulţi dintre părinţi nu-şi amintesc să fi oferit vreodată informaţii legate de situaţia familiei, adresă şi numărul şi vârsta copiilor. Deja pe mai multe site-uri ploieştene au apărut discuţii referitoare la acest aspect, suspiciunea fiind că reprezentanţii partidului ar fi intrat în mod fraudulos în posesia unor baze de date aparţinând instituţiilor statului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite