Dornică să-şi afle viitorul, o ploieşteancă a fost „vrăjită“ bine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai multe „ghicitoare“ de ocazie profită de naivitatea celor care vor să-şi afle viitorul (foto: Alex Policală)
Tot mai multe „ghicitoare“ de ocazie profită de naivitatea celor care vor să-şi afle viitorul (foto: Alex Policală)

Dacă ar fi ştiut ce-i rezervă viitorul imediat, cu siguranţă o femeie din Ploieşti nu ar mai fi fost dornică să-l afle. Însă, curioasă din fire şi cu speranţa că va afla numai lucruri bune, ploieşteanca a apelat la „harul" unei ghicitoare.

Toată aşa-zisa procesiune s-a desfăşurat într-un magazin, unde femeia lucrează ca vânzătoare. Aceasta i-a înmânat persoanei care s-a oferit să-i prezică viitorul 200 de lei şi mai multe bijuterii din aur. Bunurile respective au fost introduse de către „ghicitoare" într-o bucată de pânză şi ulterior legată de bluza cu care era îmbrăcată partea vătămată, cu precizarea că această legătura nu trebuie desfăcută timp de 10 minute, în caz contrar descântecul nu va mai avea efect.

Şi mare i-a fost mirarea femeii când a desfăcut legătura şi a constatat că vraja...funcţionase. Nu în sensul dorit de ea! Banii şi bijuteriile au fost „transformate" de către ghicitoarea de ocazie în pietre.

Supărată că s-a lăsat „vrăjită", victima a mers glonţ la poliţie, cărora le-a declarat în primă fază că a fost deposedată prin ameninţări de mai multe bijuterii din aur, şi bani. În timpul cercetărilor, a revenit asupra celor reclamate, prezentându-le poliţiştilor maniera reală în care s-au desfăşurat lucrurile.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii de către autori necunoscuţi a infracţiunii de înşelăciune, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul cauzei să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

În ultima perioadă tot mai multe persoane cad victimă „ghicitoarelor", care profită din plin de naivitatea victimelor, de la care pretind  bani, obiecte din aur sau argint sau îmbrăcăminte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite