Porumbei şi lopeţi ambulante. Iarnă grea în februarie, la Ploieşti FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua tranşă de ninsori din această iarnă a dat circulaţia rutieră peste cap, dar nici pietonii nu s-au descurcat prea bine. Ploieştenii care au putut să lipsească astăzi de la serviciu nici măcar nu au ieşit din case. Foarte puţini s-au încumetat să iasă afară, şi numai la rugămintea copiilor.

Iarna nu le-a picat prea bine ploieştenilor. În cea de-a doua zi de ninsoare, au trebuit să-şi cureţe automobilele de mai multe ori, iar cei care au ales transportul în comun au fost nevoiţi să-şi facă loc cu greu în maşinile pline de călători înfofoliţi.

Nici mersul pe jos nu a fost o plăcere, pentru că gheaţa de pe trotuarele necurăţate, acoperită cu zăpadă proaspătă, a pus la încercare calităţile echilibristice ale trecătorilor.

image

CLICK pe imagini pentru fotogalerie

Serviciul de Gospodărire Urbană şi operatorul de salubritate au făcut ture neîntrerupte cu utilajele de deszăpezire pe străzile principale ale oraşului. Muncitorii de la Rosal munceau anevoie, pentru că, în urma lor, zăpada se aşternea în câteva minute.

image

CLICK pe imagini pentru fotogalerie

Copii au fost cei mai fericiţi, deşi zăpada depusă nu e bună pentru bulgări, deoarece este geruită. Cu greu, unii părinţi şi bunici s-au încumetat să ia sania şi să-şi plimbe odraslele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite