Prahoveanca Georgiana Bucur are propria afacere în capitala Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra prahoveancă a absolvit Liceul Economic din Ploieşti, specialitatea Finanţe Contabilitate şi îşi dorea să urmeze cursurile unei Facultăţi de Marketing. O cunoştinţă i-a propus să meargă în Italia pentru un trai mai bun.

Aşa că după terminarea examenelor de Bacalaureat a renunţat să mai studieze pentru admiterea la facultate şi a decis să plece în Italia.

La început nu am avut joburi foarte importate deoarece nu cunoşteam limba italiană. Unul dintre cele mai importante locuri de muncă în Italia a fost la un centru care cuprindea o sală de fitness, o piscină şi un salon de cosmetică. Aici am lucrat opt ani în funcţia de consultant. Eu trebuia să îi conving pe cei care ne treceau pragul să îşi facă abonament la noi. Am reuşit să am cele mai multe contracte, şi anume 600 de persoane înscrise", ne-a povestit Georgiana Bucur.

Clienţii au trimis-o în Egipt

Şefii Gerogianei Bucur au organizat un concurs pentru angajaţi. Clienţii  au fost rugaţi să îşi exprime părerea în scris despre angajaţii centrului, iar prahoveanca a avut cele mai multe voturi favorabile din partea italienilor. „Am fost foarte impresionată când am aflat că am fost aleasă de clienţi pentru a participa la o excursie în Egipt. Am fost mulţumită în primul rând pentru că ei apreciază munca mea", ne-a mai spus Georgiana Bucur.

Baby Parking, un vis din copilărie

Încă de când era copil prahoveanca de 35 de ani îşi dorea să îşi deschidă o instituţie unde reprezentanţii acesteia să aibă grijă de copii. Datorită acestui vis a reuşit să îşi deschidă în Italia un Baby Parking, alături de alte două prietene din Roma. „De anul trecut funcţionează acest Baby Parking. Zilnic ne vin cel puţin zece copii şi îi putem găzdui cel mult cinci ore, timp în care părinţii îşi pot face cumpărăturile. Organizăm şi petreceri pentru copii, de la baloane şi până la mâncare. Sfârşiturile de săptămână sunt foarte aglomerate din acest punct de vedere", ne-a mai povestit Georgiana Bucur.

 „De cele mai multe ori avem solicitări pentru organizarea unor petreceri cu o temă anume. Astfel, serveţelele, baloanele, farfuriile şi paharele, precum şi tortul le personalizăm cu diverse personaje din desene animate, alese chiar de copii", ne-a povestit prahoveanca.

La Baby Parking Georgiana Bucur, alături de asociatele ei, dar şi de angajaţii acestora, se joacă tot felul de jocuri cu cei mici, îi ajută să-şi facă temele, organizează cursuri de pictură, de teatru şi de muzică. De asemenea, se organizează şi plimbări prin diverse parcuri din apropierea societăţii.

Ce planuri de viitor ai?

Vreau să cumpăr un local mai mare unde să se desfăşoare activitatea societăţii mele, care să aibă şi grădină în jurul clădirii. Pe viitor îmi doresc să am un lanţ de Baby Parking în Italia şi poate şi în România. Şi sper ca în curând să am şi propriul meu bebeluş. Şi iubitului meu îi plac foarte mult copii, el antrenând micii portari ai unor echipe de fotbal importante din Roma.

Te-ai mai întoarce în România?

Am viaţa mea în Roma, am foarte mulţi prieteni acolo. Îmi lipsesc părinţii mei, pe care îi vizitez o dată sau de două ori pe an, rudele, dar şi mâncarea tradiţională românească. Cu toate acestea, îmi place atât de mult viaţa din Roma că nu aş putea să mă întorc în România.

Ce-i place:

Îmi place foarte mult să călătoresc în locuri pe care nu le-am mai văzut vreodată şi iubesc marea. În mai toate concediile aleg destinaţii care să aibă în peisaj marea. De asemenea, îmi place foarte mult sportul, orice tip de sport. Într-o săptămână merg şi de trei ori la sală. 

Ce nu-i place:

Nu îmi plac oamenii falşi, însă, din păcate, avem ocazia să ne întâlnim destul de des cu astfel de persoane. De asemenea, nu-mi plac persoanele leneşe care ar vrea să le pice totul din cer, fără să muncească deloc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite