Maraton de biliard la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto - Grabriel Vişoiu
Foto - Grabriel Vişoiu

16 ploieşteni s-au înscris într-un concurs de biliard pentru amatori la care va participa şi cvadruplul campion mondial Gabriel Vişoiu.

16 experţi în mânuirea tacului vor avea toată ziua de duminică la dispoziţie pentru a câştiga al doilea concurs de biliard pentru amatori care se organizează anul acesta la Ploieşti. Gazda este tot Angel Club Biliard, iar invitaţia este lansată deopotrivă concurenţilor cât şi prietenilor acestora. Specificul concursului din această duminică este jocul de bila 8. "Este un tip de biliard mult mai rapid şi mai simplu decât jocul clasic. Practic, prin modul în care joacă, fiecare participant îşi poate semna singur îmfrângerea, iar partidele durează mult mai puţin", ne-a introdus puţin în atmosferă Alexandru Anghel, barman al clubului şi pasionat de biliard.

Prietenii veniţi să-şi susţină favoriţii vor avea parte de o băutură din partea casei în schimbul unui card de membru, iar pentru restul consumaţiilor sunt garantate preţuri de criză.

Spectacol

Pe lângă premiile consistente oferite câştigătorilor, organizatorii au pregătit şi un spectacol extraordinar susţinut de cvadruplul campion mondial la trickshot, adică biliard artistic, Gabriel Vişoiu, care se numără printre cei mai buni sportivi din lume la această spectaculoasă disciplină.

Gabriel Vişoiu va face o demonstraţie de îndemânare în sportul care i-a adus renume mondial: 14 bile intrate dintr-o singură lovitură, lovituri sărite (jump), lovituri ocolite (masse) sau lovituri cu recuzita (sticle, triunghiuri, baloane).

Maratonul de biliard începe la ora 9.30 şi se va încheia târziu în noapte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite