Doi prahoveni au lăsat un sat fără ton la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii au dat jos de pe stâlpi 100 de metri de cablu de cupru Foto: arhiva Adevărul
Bărbaţii au dat jos de pe stâlpi 100 de metri de cablu de cupru Foto: arhiva Adevărul

Doi tineri din judeţul Prahova au fost prinşi de poliţişti în timp ce ardeau un cablu de telefonie, pentru a valorifica la fier vechi cuprul. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i reţine, însă unul din hoţi a scăpat

Un tânăr de 28 de ani, din comuna prahoveană Gura Vitioarei, a primit mandat de arestare preventivă pentru furt calificat. El a fost prins de poliţişti la sfârşitul săptămânii trecute, după ce furase alături de un prieten 100 de metri de cablu aerian de telefonie ce deserveşte comuna Gura Vitioarei. Bărbaţii au fost surprinşi pe malul râului Teleajen, în timp ce ardeau izolaţia din cauciuc, pentru a rămâne doar cu metalul din centru. Cei doi intenţionau să vândă cuprul obţinut la un centru de colectare a materialelor reciclabile.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertizare, în aer, pentru a-i opri pe bărbaţi. Cu toate acestea, unul dintre hoţi a reuşit să scape. Anchetatorii încearcă acum să-i afle identitatea. În cazul bărbatului prins, instanţa a dispus iniţial judecarea în stare de libertate, emiţând, abia în urma recursului Parchetului, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite