Şuţi prinşi prin autobuzele traseului 30 din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei hoţi au fost prinşi cu mâna în buzunarele călătorilor
Trei hoţi au fost prinşi cu mâna în buzunarele călătorilor

Trei hoţi de buzunare au fost prinşi de jandarmii Grupării Mobile  în timp ce sutrăgeau portofele de la pasagerii autobuzelor de pe traseul 30 din Ploieşti.

Doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 33 şi 47 de ani, nu aveau nevoie decât de o staţie pentru a „opera". Cei trei aşteptau în staţia RATP din Bariera Bucureşti şi aşteptau un autobuz mai aglomerat în care se urcau, sustrageau câte un portofel şi coborau în prima staţie, la Gara de Sud.

Comportamentul suspect al acestora a trezit suspciunea unei patrule de jandarmi care a procedat la un control corporal. Asupra acestora, reprezentanţii legii au găsit mai multe cărţi de identitate, cărţi de alegător, carduri bancare şi cupoane de pensie, toate sustrase de la diferiţi călători. Din păcate, banii sustraşi nu au putut fi recuperaţi deoarece hoţii reuşiseră să-i cheltuie.

Hoţii au fost recunoscuţi de victime la sediul poliţiei şi li s-au întocmit acte de constatare pentru săvârşirea înfracţiunii de furt calificat. Cercetările în această cauză au fost preluate de către Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite