THOR rulează între 22-28 iulie la Cinema Patria din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a epuizat pe Shakespeare, Kenneth Branagh semnează un film inspirat de benzile desenate, care combină SF-ul cu legendele nordice. Un început bun pentru o franciză de succes.

Efectele speciale sunt destul de spectaculoase și cu atât mai convingătoare atunci când urmăresc fidel logica. În distribuție îi regăsim pe Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston.

Aventura epopeică a lui THOR ne poartă prin Universul Marvel de pe Pământul zilelor noastre, pe tărâmul mistic din Asgard. În centrul poveştii stă Atotputernicul THOR, un războinic puternic, dar arogant, ale cărui fapte nesăbuite reaprind un vechi război.

THOR e surghiunit de tatăl său pe Pământ, fiind forţat să trăiască printre oameni. Când cel mai primejdios duşman din lumea lui Thor îşi trimite pe Pământ forţele întunecate pentru a-l invada, Thor învaţă ce înseamnă să fii un erou adevărat.

THOR este povestea călătoriei mitice a unui erou: din prinţul rebel care consideră că s-a născut pentru a moşteni tronul tatălui său, la un supererou care învaţă că trebuie să-şi câştige dreptul de a conduce.

Premiera românească a avut loc pe 6 mai, însă ploieștenii îl pot urmări pe marele ecran începând de mâine, la Cinema Patria.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite