Distracţie pe cinste la Festivalul Vinului de la Valea Călugărească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Standurile cu vin şi must au fost cele mai vizitate de către participanţii la Festivalul de la Valea Călugărească (foto: arhivă)
Standurile cu vin şi must au fost cele mai vizitate de către participanţii la Festivalul de la Valea Călugărească (foto: arhivă)

Producători de vinuri din toată ţara, maeştri populari, bucate tradiţionale româneşti, muzică şi dansuri folclorice. Toate fac parte din decorul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Vinului, eveniment aflat în plină desfăşurare la Valea Călugărească.

Destinat, în special, promovării turistice a proiectului „Drumul Vinului" din Prahova, festivalul a început vineri, iar timp de trei zile, petrecerile destinate lui Bachus se vor ţine lanţ.

Azi şi mâine, petrecerea va fi înviorată de ansamblurile folclorice Perinița, Strugurelul, Brâulețul  și Domnițele. După ce vor degusta din bucatele şi soiurile de vin, care vor fi din plin la eveniment, participanţii vor putea dansa şi pe ritmurile soliştilor Ana Maria Pătrăscioiu, Fuego, Iulian Nicolescu, Bianca Pătrăscioiu și Gabriel Dorobanțu, Petrică Mâțu Stoian, Alin Băicoianu, Iulian și Costin Ghinea, Honey și Raul.

La ediţia din acest an are loc lansarea oficială a Programului Biblionet „Lumea în biblioteca ta".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite