Zece funcţionari de la CJ Prahova vor să fie promovaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Examenul pentru promovarea în grad la CJ Prahova se va desfăşura în octombrie (foto: Alex Policală)
Examenul pentru promovarea în grad la CJ Prahova se va desfăşura în octombrie (foto: Alex Policală)

Emoţii pentru zece funcţionari publici din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova care vor susţine în perioada 12-14 octombrie examenul de promovare în grad.

Cei zece care vor trece prin focul examenelor sunt Cristina Badea de la Serviciul Resurse Umane, Lucia Bucurică şi Bogdan Ioniţă, ambii de la Departamentul sănătate, cultură, învăţământ, mass-media, sport tineret, ong-uri, Nicoleta Nuţă, Mădălina Praf şi Veronica Luca de la Direcţia Economică, Doiniţa Schuler de la Direcţia Tehnică, Georgeta Pascal care lucrează pe postul de subordonat al arhitectului-şef, Ioana Chivu şi Iolanda Done de la Direcţia Absorbţie Fonduri Europene.  

Funcţionarii publici vor susţine examenul scris pe 12 octombrie 2011, iar pe 14 octombrie 2011vor avea de trecut interviul.

Pentru a participa la concurs, funcţionari publici trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, printre care să aibă vechime de minimum trei ani în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează, să fi obţinut calificativul „bine" în ultimii doi ani de activitate şi să nu aibă cazier administrativ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite