Un elev de la Grupul Școlar Industrial Teleajen din Ploiești a fost înjunghiat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceul Teleajen. Foto Alex Policală
Liceul Teleajen. Foto Alex Policală

Un licean care învață în Grupul Școlar Teleajen din Ploiești a fost înjunghiat cu un cuțit de la o unghieră de către un coleg.

Ora 16,16

Elevul înjunghiat, Adrian Zamfir, în vârstă de 18 ani, este un elev problemă. Profesorii care îl cunosc spun despre el că a rămas repetent şi că are foarte multe absenţe în catalog. Slab la învăţătură este şi agresorul, Costel Savu.

ORA 15.35

Victima, Adrian Zamfir, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti cu „plagă prin înjunghiere torace stânga, nepenetrantă“, potrivit diagnosticului stabilit de chirurgul spitalului. Acesta înseamnă că, deşi cuţitul de la unghieră nu i-a pătruns în torace, acesta i-a provocat o rană destul de adâncă în piele. „Elevul a rămas internat pentru supraveghere“, ne-a spus Andrei Ilinca, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.

ORA 15.30

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Prahova, Aurel Graur, elevul vinovat de acest incident riscă exmatricularea pentru că este în clasa a XI-a. Acesta mai spune că cei doi erau prieteni, iar accidentul s-a produs dintr-o joacă sfârşită prost, iar rana provocată este superficială. Atât conducerea şcolii cât şi poliţiştii de la Secţia 4 de Poliţie desfăşoară anchete.

ORA 15.15

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, azi-dimineaţă, în curtea liceului. Victima, Adrian Zamfir, un elev din clasa a X-a a fost atins în zona coastelor, cu o lamă de la unghieră, de un coleg dintr-o clasa a XI-a, Costel Savu. „Nu cred că a fost un conflict, este pur şi simplu o glumă proastă“, ne-a spus Simona Gherghina, una dintre profesoarele din liceu.

Victima este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

ORA 15.00

Din primele informaţii, starea elevului nu este una gravă.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite