Elena Udrea şi pixul de 93 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a venit astăzi la Ploieşti pentru a semna contractul de finanţare la unul dintre cele mai mari parcuri din ţară. Parcul Municipal Vest se va întinde pe 58 de hectare, valoarea estimată a cheltuielilor sărind de 93 de milioane de lei

Proiectul privind realizarea parcului a fost depus de Primăria Ploieşti în cadrul Polului de Creştere şi a fost aprobat de reprezentanţii MDRT. Astăzi, Elena Udrea a venit în municipiu pentru a semna contractul de finanţare, de pixul ministrului depinzând mai bine de 93 de milioane de lei, echivalentul a aproape 22 de milioane de euro.

„Mă bucur să semnăm încă un proiect, înţeleg că este unul de suflet al ploieştenilor. M-a impresionat viziunea autorităţilor locale, pentru că, în ultimii ani, constat că zonele verzi cedează în faţa construcţiilor şi mai toţi primarii sunt preocupaţi de dezvoltarea imobiliară în locul zonelor verzi. Este important pentru prahoveni, mai ales că în jurul Ploieştiului există multe surse de poluare, iar suprafaţa de spaţiu verde era mică pe cap de locuitor", a declarat Elena Udrea.

Citiţi AICI mai multe amănunte despre Parcul Municipal Vest

Parcul Municipal Vest va avea 54 de hectare, restul până la 58 reprezentând drumurile de acces care urmează să fie realizate. El va avea locuri de odihnă, fântâni arteziene, terenuri de sport, un lac artificial de 1,2 hectare, o zonă de expoziţii florale, dar şi o zonă pentru căsătorii.
Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, a preciyat că parcul va fi al patrulea ca dimensiune din ţară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite