Tinerii voluntari au făcut curăţenie în Poienarii Burchii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peturile, hârtiile, ambalajele şi reziduurile aruncate prin şanţuri au fost adunate de către elevi, în comuna Poienarii Burchii

Aproape 150 de tineri din comuna Poienarii Burchii au devenit voluntari pentru a strânge toate gunoaiele din localitate. Acţiunea, organizată sâmbătă de către Clubul de Turism şi Alpinism Ciucaş şi de către primărie a reuşit să atragă tinerii din localitate. Câteva societăţi comerciale din comună şi persoane fizice au asigurat sponsorizarea evenimentului.

 „Acţiunea de acologizare desfăşurată la Poienarii-Burchii se înscrie proiectului «Let's do it, Romania!». La eveniment au participat aproximativ 150 de voluntari care au strâns peste 500 de saci cu gunoi. Acţiunea s-a bucurat şi de sprijinul autorităţilor locale din comună", a precizat Flori Dumitru, reprezenatant al Federaţiei Române de Turism şi Ecologie şi membru al Clubului de Turism şi Alpinism Ciucaş Ploieşti. Drept recompensă tinerii voluntari au primit tricouri personalizate,  sandvişuri şi diplome din partea sponsorilor și a primăriei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite