Două drumuri judeţene blocate şi circulaţia autovehiculelor peste 7,5 tone restricţionată în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două drumuri judeţene şi circulaţie restricţionată. Aceasta este situaţia de vineri dimineaţă, pe drumurile din Prahova, conform informaţiilor furnizate de la Prefectura judeţului. Au mai fost semnalate şi trei deranjamente colective la instalaţiile de înaltă tensiune, la graniţa dintre Prahova şi Dâmboviţa.

Pentru remedierea defecţiunilor s-au deplasat opt echipe ale societăţii Electrica.
Drumurile judeţene 100C (Fulga - Baba-Ana) şi 102D (Fulga - Sălciile) sunt blocate, în continuare, din cauza nămeţilor viscoliţi. Cu toate acestea, în Prahova nu sunt localităţi izolate. De asemenea, nu sunt nici şcoli sau grădiniţe închise. Circulaţia se desfăşoară cu greutate atât pe arterele judeţene, cât şi pe cele naţionale.

"Pe DN 1, DN 1A, DN 1B sunt instalate filtre ale poliţiei care restricţionează circulaţia autovehiculelor mai grele de 7,5 tone. S-a acţionat pe parcursul întregii nopţi de joi spre vineri. 45 de angajaţi de la Secţia Drumuri Naţionale Prahova au lucrat la curăţarea carosabilului cu 35 de utilaje, în timp ce pe drumurile judeţene au fost la datorie 76 de angajaţi care au manevrat 40 de autospeciale pentru deszăpezire", ne-a declarat Mihai Condrescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova.
Conform meteorologilor, după aceste zile de ninsoare, şi în Prahova se anunţă un weekend geros, care în mod sigur va crea noi probleme.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite