Sute de prahoveni vor rămâne şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou val de disponibilizări se anunţă în judeţul Prahova! Lună de lună angajatorii prahoveni  constată că societăţile lor nu mai au profitul de altădată şi sunt nevoiţi să concedieze diverşi angajaţi.

Cei vizaţi se trezesc astfel, peste noapte, că nu mai au loc de muncă, că nu mai au niciun venit şi se gândesc cu groază cum se vor descurca, unii dintre ei având şi familii de întreţinut.

În perioada următoare cinci angajatori care îşi desfăşoară activitatea în judeţul nostru vor face disponibilizări colective, sute de salariaţi râmânând fără loc de muncă.

În timp ce unii salariaţi sunt obligaţi să meargă în concedii prelungite, prin rotaţie, alţi prahoveni îşi pierd definitiv locurile de muncă. „Este şi cazul a peste 130 de prahoveni care urmează să fie disponibilizaţi colectiv în această lună. Aceştia sunt angajaţii a trei societăţi care se ocupă cu fabricarea elementelor de dulgherie, activităţi anexe pentru transport şi activităţi de prevenire a incendiilor", ne-a declarat Cristina Opriţă, purtător de cuvânt al Adenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova.

Mult mai mulţi prahoveni îşi vor pierde locul de muncă în această toamnă. De exemplu, numai în luna septembrie aproape 800 de prahoveni vor fi disponibilizaţi. Aceştia lucrează în cadrul unor societăţi care se ocupă cu fabricarea vehiculelor militare şi cu fabricarea de maşini şi utilaje.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite