Ploieşti: 780 de litri de alcool fără acte depistaţi într-o maşină furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: 780 de litri de alcool fără acte depistaţi într-o maşină furată
Ploieşti: 780 de litri de alcool fără acte depistaţi într-o maşină furată

Captura a fost realizată de poliţişti pe DN1, după urmărirea autovehiculului.

Un autoturism de teren înmatriculat în judeţul Bihor, în care se aflau 65 baxuri, cu câte şase bidoane a doi litri fiecare - 780 litri-, pline cu alcool, fără documente legale, banderole de marcaj fiscalizate şi etichete din care să rezulte producătorul a fost depistat de agenţii Serviciului Poliţiei Rutiere Prahova, împreună cu cei din Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti. Maşina a primit semnal de oprire pe DN1, în localitatea Bărcăneşti, dar şi-a continuat deplasarea pe DN1 şi apoi pe DN 72 Ploieşti - Târgovişte.

Poliţiştii au urmărit autovehiculul până în momentul în care acesta a fost abandonat de conducătorul auto în zona unui teren agricol situat în satul Brătăşanca, comuna Ariceştii Rahtivani. Individul suspect a fugit într-un lan de porumb din apropiere, dar zona a fost supravegheată şi a fost depistat ulterior, când se urca într-un alt autoturism de teren. Acesta a fost blocat în trafic pe Centura de Vest a Ploieştiului. Poliţiştii au identificat şoferul în persoana lui Ionel A. (37 ani), din Bucureşti, care conducea având permisul suspendat.

Fugarul era Zoltan S. (32 ani), din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În urma verificărilor, s-a stabilit că maşina condusă de el şi abandonată pe câmp a fost furată din Bucureşti, iar plăcuţele de înmatriculare aparţineau unui alt autovehicul. Ambii s-au ales cu dosare penale.
  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite