Viceprimarul Cătălina Bozianu și directorul RASP Ploiești, Răzvan Lungu, au demisionat din funcțiile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lungu și Cătălina Bozianu au renunțat la funcțiile din administrație în favoarea celor din PNL (foto: A. Policală)
Răzvan Lungu și Cătălina Bozianu au renunțat la funcțiile din administrație în favoarea celor din PNL (foto: A. Policală)

Liberalii Cătălina Bozianu și Răzvan Lungu au demisionat, astăzi, din funcțiile de viceprimar, respectiv șef al Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești.

Renunțarea la aceste funcții le-a fost solicitată în urma deciziilor luate în Biroul Permanent Național al PNL, unde s-a hotărât ca toți șefii din administrațiile locale să renunțe la posturile de conducere pentru a nu vota sau promova proiectele PDL-ului.

„Pentru că am hotărât ca toți membrii PNL să nu mai voteze alături de PDL, viceprimarul Cătălina Bozianu și directorul RASP, Răzvan Lungu, și-au dat demisia din funcțiile deținute. Hotărârea a fost luată în BPN, eu le-am comunicat-o dumnealor, iar cei doi au acceptat să renunțe la funcții", a declarat presedintele PNL Ploiești, Adrian Semcu, într-o conferință de presă.

Locul viceprimarului Cătălina Bozianu va fi ocupat, cel mai probabil, de un embru al PDL, ținând cont de faptul că majoritatea din Consiliu Local (CL) poate avea o propunere în acest sens, iar la Ploiești, democrat-liberalii sunt cei care dețin mai mulți reprezentanți în CL.

Decizia de astăzi a celor doi a fost catalogată de către edilul Andrei Volosevici ca fiind una strict politică și nefavorabilă  ploieștenilor. „Am colaborat foarte bine, din punct de vedere administrativ. Mai erau multe proiecte de pus în practică. De aceea cred că decizia nu este una în interesul ploieştenilor, dar se pare că a contat mai mult partea politică. În rest, este opţiunea lor, eu nu am putut decât să iau act de ea", ne-a declarat primarul Ploieștiului, Andrei volosevici.

Lotul demisionarilor liberali din administrațiile locale va fi mai mare. Cei care nu se vor supune deciziei BPN și vor dori să-și mențină funcția riscă să fie excluși din partid.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite