Meciul CSS Giurgiu - Asesoft, amânat după decesul lui Hardy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Burlacu şi compania ar fi trebuit să joace, miercurea viitoare, la Giurgiu
Burlacu şi compania ar fi trebuit să joace, miercurea viitoare, la Giurgiu

Partida pe care baschetbaliştii de la CSU Asesoft Ploieşti ar fi trebuit s-o dispute la Giurgiu a fost amânată, la solicitarea gazdelor. Giurgiuvenii sunt încă bulversaţi după decesul colegului lor, străinii din echipă se gândesc serios să părăsească ţara, iar în lumea baschetului a apărut informaţia că reprezentanţii formaţiei vor să retragă echipa din campionat

CSS Giurgiu a început perfect actuala stagiune, nou-promovata obţinând două victorii în primele două etape. Lucrurile au intrat însă într-un con de umbră în urma decesului lui Chauncey Hardy, astfel încât clubul giurgiuvean a solicitat amânarea următoarelor două partide din campionat, notează site-ul celor de la CSU Asesoft. Este vorba despre confruntarea din cadrul etapei a treia, de la Sibiu, în compania lui CSU Atlassib, şi de meciul de miercurea viitoare, de pe teren propriu, în faţa baschetbaliştilor ploieşteni.
Oficialii grupării din Giurgiu nu exclud în acest moment posibilitatea ca echipa să fie retrasă din campionat, o decizie în acest sens urmând a fi luată în zilele următoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite