Asesoft Ploieşti a învins în deplasare Energia Rovinari cu 88 la 70

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: csuasesoft.ro
Foto: csuasesoft.ro

CSU Asesoft a învins aseară la Târgu Jiu, 88 la 70, pe Energia Rovinari, luându-şi revanşa pentru eşecul din Cupă. Campionii împart prima poziţie a ierarhiei cu BC Mureş şi Steaua Bucureşti, echipe care au câştigat în compania lui CSM Oradea, respectiv Politehnica Iaşi.

Potrivit unui comunicat al clubului, Adrian Tudor a adus primele puncte ale partidei, iar gazdele au spart gheaţa după aproape două minute din meci. Chiar şi în aceste condiţii, sfertul de debut a fost unul echilibrat, Darby şi Nikilic trăgând după ei, în multe momente, echipa gazdă.

Intrările lui Qarraan şi Westrol au conferit o mai mare mobilitate în ambele faze ale jocului. Baschetbalistul de culoare al lui CSU şi-a trecut rapid în cont cinci recuperări, dar şi un coş din spatele semicercului, în timp ce Westrol nu a putut fi oprit decât prin fault. Sub panouri, Burlacu şi-a făcut din nou treaba, căpitanul lui CSU câştigând în multe momente duelul său cu Andrei Căpuşan, iar Asesoft conducea la pauză cu 37 la 29.

Repriza secundă a debutat după aceleaşi coordonate, jucătorii americani ai lui Arnautovic făcând legea pe parchet. Cel mai bun marcator al campionei a fost Nikola Ilic, cu 20 de puncte, secondat de Burlacu, cu 16, în timp ce în tabăra gazdă, principalul realizator s-a numit Louis Darby, autor a 19 puncte, acesta fiind talonat de conaţionalul său, Porter Troupe, care a adăugat 16. Asesoft obţine astfel cea de-a 9-a victorie stagională şi primeşte vizita celor de la Steaua Bucureşti, în Sala Olimpia, peste o săptămână.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite