Kazarnovski, primul israelian din istoria lui CSU Asesoft Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anton Kazarnovski. Foto dabaschet.net
Anton Kazarnovski. Foto dabaschet.net

Cu trei zile înaintea partidei cu Politehnica Iaşi, CSU Asesoft a obţinut semnătura lui Anton Kazarnovski. Pivotul israelian de 26 de ani şi-a dat acordul pentru un contact valabil până la finalul sezonului în curs, cu opţiune de prelungire.

Înaintea sosirii la Ploieşti, Kazarnovski a evoluat timp de două luni în Trivale, bifând 6 partide în tricoul lui BCA Piteşti.

După ce au aflat de intenţia lui Tudor Costescu, antrenorul grupării argeşene, de a-l trece pe linie moartă pe Kazarnovski, managerii vicecampioanei nu au stat prea mult pe gânduri şi i-au oferit şansa jucătorului israelian de a se pregăti alături de Burlacu şi compania. În ultimele zece zile, baschetbalistul ce posedă dubla cetăţenie israeliano-rusă a fost atent supravegheat, la şedinţele de antrenament, de Vladimir Arnautovic şi Sorin Hartman, CSU Asesoft decizând, în cele din urmă, să-i înainteze o propunere contactuală jucătorului ce măsoară 2.05 metri.

La cei 26 de ani ai săi, Kazarnovski este un pivot experimentat, ce a bifat prezenţe în cele mai puternice competiţii intercluburi europene, Euroligă şi Euro Cup. Născut la Moscova, din părinţi israelieni, Kazarnovski a început baschetul la grupele de copii şi juniori ale lui Maccabi Tel Aviv, actuala vicecampioană a Europei. A participat, alături de naţionala Israelului, la Campionatele Europene sub 18 şi sub 20 de ani, în 2002, respectiv 2004, înregistrând medii de 11.2 puncte şi 5.5 recuperări, pe întâlnire.

"Sunt fericit că mi s-a oferit şansa să joc la un asemenea club de talia Asesoftului. Consider că, odată ajuns aici, am şanse mai mari să devin campion. Sper să ajut echipa să urce în fruntea Diviziei A cât mai repede", a spus Anton Kazarnovski pentru www.csuasesoft.ro

Sursa www.csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite