Premieră negativă pentru CSU Asesoft: cea mai drastică înfrângere din istoria clublui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la CSU Asesoft Ploiesti au început anul cu cea mai drastică înfrângere suferită vreodată, în meciurile naționale. Elevii lui Vladimir Arnautovic au cedat în fața celor de la BC Timișoara cu 91-65 (pe sferturi: 20-12, 25-18, 19-16, 27-19).

La sfârșitul partidei tur a sferturilor de finală din Cupa României, tehnicianul ploieștenilor a declarat că acest meci trebuie dat uitării cât mai repede, iar înfrângerea de la Timișoara este și o consecință a accidentărilor și suspendărilor înregistrate în turul de campionat.

„Trebuie să uităm cât mai repede acest meci. S-a văzut că avem probleme cu lotul și asta nu merge împotriva unei echipe care este foarte bine legată și este pe primul loc. Fără trei jucători de bază nu merge. Sper să prindem un meci mai bun la Brazi, dar nu cred că putem schimba nimic în patru zile. Plătim un preț pentru că am avut un tur cu mulți accidentați, cu suspendări. Încercăm să rămânem optimiști, dar este foarte greu. Este cea mai grea înfrângere de când există Asesoft. Trebuie să învățăm ceva din înfrângerea asta", a spus Arnautovic pentru totalbaschet.ro.

Jocul retur de la Brazi este programat mâine, la ora 18.45. Ar fi pentru al treilea an consecutiv când ploieștenii ar rata Cupa României.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite