Baschetbaliștii ploieșteni de la CSU Asesoft au pierdut calificarea în Final Four

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria de ieri de la Brazi a baschetbaliștilor de la CSU Asesoft a fost una „dureroasă", nefiind suficientă pentru a le aduce calificarea în sferturile Cupei României. Ploieștenii au câștigat, cu 87-64, meciul retur cu Timișoara, însă aveau nevoie de o diferență de 27 de puncte pentru a merge în Final Four.

După recordul negativ înregistrat prin înfrângerea zdrobitoare din tur, baschetbaliștii de la CSU Asesoft își mai trec în cont încă unul prin faptul că este pentru prima dată în istoria clubului când nu ajung în faza finală.

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft, a declarat la finalul partidei că nu se pot plafona de această etapă, iar baschetbaliștii trebuie să se concentreze pentru meciurile viitoare.

„E dureroasă victoria, pentru că am fost atât de aproape de calificare. Am greșit pe final, Santana a luat mingea din dribling, nu a fost fault. Apoi Vlahovic s-a grăbit și a aruncat de la 3 puncte. Chiar dacă, vă spun sincer, am crezut că intră mingea în coș. Am văzut că Vlahovic a plâns la final, dar e tânăr, o să învețe. Aveam nevoie și de puțin noroc, azi n-a fost să fie. Poate a venit Cepulis cu norocul! Dar gata, nu ne mai plângem! sâmbătă mergem la Cluj și vrem să câștigăm", a declarat Arnautovic, citat de site-ul oficial al clubului www.csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite