O bătrână din Prahova a fost ciomăgită până la moarte de către fiică şi nepoată UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână de 64 de ani din satul Strejnic a decedat după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de către fiica şi nepoata acesteia. Tragedia s-a petrecut în urmă cu două săptămâni chiar în curtea bătrânei, unde, de altfel, locuiesc şi autoarele oribilei crime.

Ana Mărgărit a fost găsită plină de vânătăi chiar de către soţul acesteia, care a fost îngrozit atunci când a văzut că soţia sa a fost bătută crunt cu un levier şi cu un ciomag. „Fata mea i-a cerut bani soţiei şi pentru că nu a vrut să îi dea a strigat-o pe fiica ei, şi anume pe nepoata mea, să îi aplice o corecţie soţiei mele. Au bătut-o cu un levier şi cu un ciomag. Eu eram la nişte animale în grădina din spatele casei şi când m-am întors am găsit-o pe soţie pe jos, de unde au luat-o medicii de pe ambulanţă cu targa pentru că nu se putea mişca ", ne-a povestit, cu lacrimi în ochi, Ion Mărgărit, soţul victimei.

Loviturile aplicate de către fiica şi nepoata femeii de 64 de ani i-au adus moartea acesteia. Ana Mărgărit a decedat duminică seara, iar acum rudele îndurerate se pregătesc de înmormântare.

Vecinii sunt îngroziţi

Vecinii sunt îngroziţi de cele întâmplate şi spun că deşi ştiau că mereu izbucneau tot felul de scandaluri în curtea bătrânilor nu se aşteptau ca fata de 16 ani şi mama acesteia de 40 de ani să îşi omoare bunica, respectiv mama. „Nu pot să îmi imaginez cum au putut să o lovească în halul acela pe bătrână. Zi de zi se certau, însă nu mă gândeam vreodată că se va ajunge în situaţia aceasta. Este prea mult!", ne-a spus Elena Oprea, vecină cu familia victimei. 

Autoarele oribilei crime sunt cercetate acum în stare de libertate însă riscă ani grei de închisoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite