Consilierii locali din Câmpina au primit laptop-uri de la şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii au primit laptop-urile la ultima şedinţă (foto:campinaph.ro)
Consilierii au primit laptop-urile la ultima şedinţă (foto:campinaph.ro)

Aleşii locali din municipiul Câmpina au fost dotaţi de Primărie, recent, cu laptop-uri. Acestea fuseseră cumpărate în primăvară, pentru susţinerea unui program european de instruire a şomerilor, care s-a încheiat în această vară

Fiecare consilier local din municipiul prahovean a primit câte un laptop aproape nou, potrivit mai multor publicaţii câmpinene. Administraţia locală susţine că măsura va duce la economisirea banilor care erau cheltuiţi lunar pentru tipărirea mapelor de şedinţă, materialele putând fi acum traimise pe internet sau pe cd-uri. Laptop-urile fuseseră cumpărate în primăvară, într-un pachet de 28 de bucăţi, în cadrul unui program finanţat de UE pentru instruirea şomerilor, informează campinaph.ro. Cum proiectul „Sprijin pentru integrare şi incluziune", finanţat din Fondul Social European, a fost finalizat, Primăria Câmpina a răma s proprietara celor 28 de laptop-uri, cărora le-a găsit rapid o întrebuinţare.

Partea inedită este că unii dintre aleşii locali nu ştiu să lucreze cu laptopul şi n-ar fi exclus ca ei să prefere în continuare mapele tipărite, mai observă cei de la campinaph.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite