Ei sunt noii consilieri locali din Ploieşti. Vezi lista completă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleşii locali din Ploieşti au depus, marţi, jurământul, la şedinţa de constituire a Consiliului Local. Cele 27 de mandate sunt împărţite de USL, PDL şi PP-DD

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Ploieşti a avut loc marţi, la Sala Europa din Palatul Administrativ. În urma alegerilor din 10 iunie, mandatele se împart între USL, PDL şi PP-DD. Din totalul de 27 de posturi, USL are 14 mandate, suficient pentru majoritatea simplă, PDL 10 şi PP-DD 3.

CITIŢI ŞI:

Iulian Bădescu a depus marţi jurământul ca primar al Ploieştiului VIDEO

Faţă de listele de candidaţi, fiecare formaţiune a făcut câte o schimbare. La USL, Bogdan Nica, aflat pe locul 5, şeful pe ţară al Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului, a renunţat la statutul de consilier local. Fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, nu a vrut să intre în Consiliu, fiind înlocuit de următorul candidat pe lista PDL, Gheorghe Popa. La PP-DD, înlocuirea a fost făcută cu scandal. Gabriela Costache, locul 3 pe listă, a fost schimbată cu al cincilea candidat, Dan Aurel Ioniţă, însă a reclamat, în şedinţa de marţi, că retragerea sprijinului politic în cazul său a încălcat statutul partidului.

Ion Eparu, Alexandri Nicolae, Iulian Teodorescu, Augustin Mitu, George Stanciu, George Botez, Răzvan Ursu, Adrian Lupu, Constantin Popa, Paul Palaș, Iolanda Băzăvan, Cristian Dumitru, Robert Vîscan și George Pană sunt noii consilieri din partea USL, Cătălina Bozianu, Paula Drăgușin, Gheorghe Sârbu, Iulian Bolocan, Silviu Sorin Constantin, Daniel Puiu Neagu, Silviu Constantin, Costel Horghidan, Marilena Stanciu și Gheorghe Popa reprezintă PDL, iar Radu Socoleanu, Raul Petrescu și Dan Aurel Ioniţă sunt consilierii PP-DD.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite