Concursuri de biciclete, role și skateboard pe Bulevardul Castanilor din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii și adolescenții ploieșteni sunt așteptați mâine să se întreacă la concursurile de biciclete, role și skateboard ce se desfășura pe Bulevardul Castanilor, în cadrul evenimentului „Voluntar la Ploiești".

Înscrierile la competiții se vor face între orele 9.30 - 10.30. La concursul de biciclete pot participa copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Pentru întrecerea pe role sunt așteptați concurenți cu vârstele cuprinse între 8-18 ani, în timp ce îndemânarea de a manevra skatebord-ul și-o vor putea demonstra doar cei care au între 11 și 18 ani.

Startul concursurilor va fi dat la ora 10.45 de întrecerea bicicletelor, la 11.30 este programată competiția pe role, iar la 12.15 cea p,e skateboard. Distanța de parcurs va fi de la trecerea de pietoni de la London House la  zebra de la  semaforul către Gara de Sud

Între orele 13.00-14.00 va avea loc premierea câștigătorilor.

Tot pe 9 iulie va putea fi admirată și o expoziție de fotografie și materiale  promoționale ale asociatiilor  organizatoare si Karaoke. După-amiază, începând cu ora 16.30, atmosfera va fi încinsă de reprezentațiile de dans ale trupei Goosip Street Dance.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite