Muzeul Peleş din Sinaia organizează concurs pentru tinere talente. Vedeţi AICI cum puteţi participa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Naţional Peleş din Sinaia organizează în această perioadă Concursul Naţional „Carmen Sylva" pentru Tinere Talente. Aceasta este destinat artiştilor amatori, care au vârste cuprinse între 7 şi 29 ani, care nu au studii de specialitate în domeniul pentru care concurează.

Participarea la Concursul Naţional „Carmen Sylva" pentru Tinere Talente este gratuită, iar disciplinele de concurs sunt desen, pictură, design şi fotografie. Participanţii vor fi încadraţi în două categorii în funcţie de vârstă. Astfel, cei cu vârste cuprinse între 7 ani şi14 ani vor face parte dintr-o categorie, iar cea de-a doua îi va cuprinde pe cei care au vârstele între 15 şi 29 ani. Până în data de 31 ianuarie 2012, concurenţii pot trimite prin e-mail cinci lucrări personale, scanate sau fotocopiate, cu menţiunea disciplinei la care se înscriu. Adresa de e-mail la care pot fi trimise lucrările este concurs@peles.ro.

Lucrările înscrise trebuie însoţite de date de identificare ale autorului (nume şi prenume, vârsta, domiciliul), studii, titlul lucrării, disciplina la care participă, iar cei care se înscriu la disciplina fotografie trebuie să menţioneze detalii legate de locaţie, model şi tehnica folosită.

În perioada 1 - 28 februarie 2012 vor avea loc preselecţia şi jurizarea lucrărilor, urmând ca între 1şi 31 martie 2012 să se organizeze o expoziţie temporară pentru câştigători.
Juriul, format din membrii Colectivului ştiinţific al Muzeului Naţional Peleş din Sinaia şi specialişti în disciplinele concursului, va desemna câte trei câştigători la fiecare disciplină şi pentru fiecare categorie de vârstă.

În total vor fi aleşi 24 de tineri talentaţi care vor fi prezentaţi pe site-ul www.peles.ro în data de 1 martie 2012.

Premiul constă în amenajarea unei expoziţii temporare cu lucrările câştigătorilor în incinta Castelului Peleş. Vernisajul acestei expoziţii va avea loc în data de 1 aprilie 2012 şi va fi deschisă pentru public timp de o lună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite