Un client al contrabandistului din Ploieşti, prins şi el cu ţigări netimbrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au găsit mai mulţi saci din plastic plini cu pachete de ţigări
Poliţiştii au găsit mai mulţi saci din plastic plini cu pachete de ţigări

După ce, joi, un prahovean a fost reţinut în urma unei descinderi la care poliţiştii au găsit aproape 420.000 de ţigări netimbrate, vineri a venit o altă captură! Poliţiştii au prins, la Măgurele, un client care luase ţigări de la contrabandist şi le dădea mai departe

Poliţiştii prahoveni au continuat activităţile desfăşurate pentru combaterea activităţilor ilegale cu produse din tutun. În acest context, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Măgurele au efectuat  ieri un control la comercianţii din localitate.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO 420.000 de ţigări de contrabandă, confiscate dintr-un depozit din Ploieşti

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.140 lei. Totodată, au fost confiscate 720 ţigarete şi 90 de lei. Ţigaretele aveau timbre de fiscalizare pentru care administratorul nu a putut prezenta documente de provenienţă. Fiind întrebat de unde le-a achiziţionat, acesta a declarat verbal că le-a cumpărat personal de la sediul unei societăţi din Ploieşti. Administratorul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite