Casa Căsătoriilor din Ploiești nu mai este de închiriat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Căsătoriilor din Ploieşti nu mai este nici de vânzare, nici spre închiriere. Proprietarul imobilului unde s-au oficiat aproape patru decenii cununiile civile a ridicat, pentru o perioadă, panoul pe care era anunțată decizia de închiriere a construcției.

Decizia a fost luată întrucât imobilul va fi supus unei expertize complexe, în urma căreia proprietarul va decide dacă o va „arunca" din nou pe piaţa imobiliară.

Cu o suprafaţă de peste 900 de metri pătraţi, Casa Căsătoriilor are peste 30 de camere. În momentul în care a fost scoasă spre închiriere, preţul anunţat a fost de 20 de euro pe metru pătrat. O chirie lunară ar fi ajuns la 18.000 de euro.

Preţul prea mare, dar şi dorinţa proprietarului ca eventualul chiriaş să reprezinte un brand sau o firmă cu putere financiară mare, i-a ţinut departe pe cei care ar fi vrut să-şi deschidă o afacere în casa ridicată de Radu Stanian la sfârşit de secol XIX.

Dacă până în prezent proprietarul nu a făcut niciun fel de modernizare a imobilului, în perioada care urmează altfel vor sta lucrurile.

Cu siguranţă acum se va lua în calcul şi renovarea imobilului. Proprietarul mai deţine şi alte clădiri declarate simboluri şi ştie cum stau lucrurile cu asfel de construcţii", ne-a declarat Marius Dragomir, assistant broker al agenţiei care deţine exclusivitatea tranzacţiilor în privinţa fostei Case a Căsătoriilor din Ploieşti.

Clădirea, simbol al oraşului Ploieşti, a fost retrocedată în 2008 Ancăi Maria Cernok şi Ioanei Doina Buse. Cele două au vândut imediat casa unui investitor imobiliar din Bucureşti pentru o sumă record la nivelul anului 2008, în Ploieşti, de peste 1,2 milioane de euro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite