Un căruţaş care strângea fier vechi a „colectat“ şi scuterul unui prahovean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva Adevărul
Foto: arhiva Adevărul

Poliţiştii au reuşit să prindă un bărbat care furase, joi, un scuter parcat pe o stradă din oraşul Comarnic. Bărbatul, care trecea din poartă-n poartă şi colecta fier vechi, a ridicat şi mijlocul de transport

Un căruţaş care trecea din poartă în poartă, în căruţă, şi strângea fier vechi prin mai multe localităţi din apropierea municipiului Câmpina a fost ridicat de poliţişti pentru că a furat un scuter parcat pe o stradă din Comarnic. Din primele cercetări, se pare că suspectul apucase să şi vândă vehiculul.

În urma sesizării proprietarului, poliţiştii l-au identificat pe B. Marcel, în vârstă de 55 ani, din comuna Şotrile, acesta fiind principalul suspect de comiterea faptei. Din cercetările poliţiştilor a rezultat că suspectul se deplasa cu un atelaj hipo pe raza localităţilor Comarnic, Breaza şi a comunelor limitrofe în scopul cumpărării de la cetăţeni de fier vechi, iar în dimineaţa zilei de 19 aprilie a observat scuterul parcat pe care l-a sustras şi l-a vându unui cetăţean din Breaza. Marcel este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite