Ploieşti: La piscină pe caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte ştranduri funcţionează în Prahova, din care unul în Ploieşti şi unul la ieşirea din municipiu, pe DN1B, înspre locatitatea Bucov.

Ploieştenii care doresc să facă baie şi plajă în acest weekend sunt aşteptaţi la cele două ştranduri care funcţionează în acest moment, unul în cartierul Dorobanţu, iar celalalt la ieşirea din Ploieşti spre Bucov.

„În total, în Prahova sunt şapte ştranduri deschise, câte unul în Ploieşti, Bucov, Boldeşti, Păuleşti, Văleni, Breaza şi Flipeşti”, explică purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Sănătate Publică Prahova, Dan Decebal.

Oferta ştrandurilor este foarte bogată, clienţii putând beneficia şi de reduceri la taxa de intrare.

Reducere pentru grupuri
„Preţul unui bilet este de 10 lei, însă pentru grupuri de minimum 10 persoane avem reducere de 30%, iar pentru grupuri de 50 de persoane reducerea este de 50%. Clienţii pot achiziţiona din incinta ştrandului nostru produse alimentare, apă minerală sau băuturi răcoritoare şi alcoolice, dar şi ţigări”, spune patronul Ştrandului Dorobanţu, Sorin Nicolescu.

Ploieştenii pot ajunge la acest ştrand folosind traseul 104 din centru, autobuzul 5 de la Spitalul Judeţean, sau traseul 7 din Bariera Rudului.

Apă curată în piscină, şezlonguri şi umbreluţe, dar şi multe alte facilităţi oferă şi reprezentanţii ştrandului Bucov, amplasat pe DN1B, la ieşirea din Ploieşti. La această piscină ploieştenii pot ajunge folosind traseul 40, care circulă de la Halele Centrale până în Cartierul Bereasca.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite