Au lăsat campioana în urmă! Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi 3-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fatai a trecut de mai multe ori în viteză pe lângă fundaşii adverşi
Fatai a trecut de mai multe ori în viteză pe lângă fundaşii adverşi

Astra a trecut, vineri, de campioana Oţelul Galaţi, cu scorul de 3-1, în primul meci al etapei cu numărul 27 din Liga 1 de fotbal. Fatai de două ori şi Spadacio au făcut diferenţa pentru echipa antrenată de Mircea Rednic

După mai bine de 40 de minute relativ echilibrate, echilibrul a fost rupt de o cursă în viteză a nigerianului Kehinde Fatai, care de câteva etape pare să-şi fi redescoperit pofta de gol. Atacantul Astrei a transformat, în minutul 43, un penalty scos tot de el, după o intrare imprudentă a lui Perendija. Acelaşi Fatai avea să stabilească şi diferenţa finală, tot după o gafă suspectă a lui Perendija, care a alunecat în postură de ultim apărător.

În ciuda rezultatului, de 3-1, meciul a fost unul foarte echilibrat în multe momente. După ce gazdele au condus cu 1-0 la pauză, Didi a adus egalarea în minutul 64, după un corner în urma căruia gălăţenii au şutat de patru ori pe poartă până-au reuşit să spargă barajul. Astra a revenit în faţă, în minutul 78, la o fază în care Budescu a arătat că, în ciuda momentelor de aparentă apatie, este un fotbalist de clasă. Ploieşteanul a trimis o pasă genială în flanc pentru Spadacio, găsit singur la limita ofsaidului. Brazilianul a preluat înspre poartă şi a executat portarul cu un şut la colţul scurt. Rezultatul final a fost stabilit în 80 de Fatai, tot cu un şut pe jos la scurt, după gafa lui Perendija.

Astra Ploieşti - Oţelul Galaţi 3-1 (1-0)

Marcatori: Fatai (43 pen, 80), Spadacio (78) / Didi (64)

Astra: Lung - Bărboianu, Găman, Oprsal, Junior Morais, Florin Pătrașcu (69 Bogdan Pătrașcu), Băjenaru, Stan (66 Rusu), Spadacio, De Amorim (55 Budescu), Fatai. Antrenor: Mircea Rednic. (Rezerve: Grigore - Ricardo, Ologu, Vădrariu).

Oţelul: Brăneț - Râpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu, Filip (46 Neagu), Didi, Giurgiu, Iorga (65 Stromajer), Pena, Buș (86 Punosevac). Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonașe galbene: Budescu, Băjenaru - Filip, Perendija, Pena.

Arbitri: Ovidiu Hațegan - Sebastian Gheorghe, Octavian Șovre.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite