Dalkia a început furnizarea căldurii la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cauza frigului din ultimele zile, caloriferele ploieştenilor s-au încins mai devreme ca în anii precedenţi (foto: arhivă)
Din cauza frigului din ultimele zile, caloriferele ploieştenilor s-au încins mai devreme ca în anii precedenţi (foto: arhivă)

Ploieştenii au, începând de astăzi, căldură în calorifere. Din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă şi a previziunilor meteo, furnizorul de agent termic a demarat, mai devreme ca în alţi ani, sezonul de încălzire.

Conform informaţiilor furnizate de Dalkia Termi Prahova, căldura nu va fi furnizată la asociaţiile de proprietari care au datorii sau care nu au dorit încheierea de angajamente pentru eşalonarea plăţilor, fie le-au încheiat însă nu le-au respectat. În această situaţie se află 85 de scări de bloc. La asociaţiile de proprietari unde încă sunt lucrări în execuţie, administratorii au obligaţia să anunţe acest lucru pentru a fi evitate eventualele probleme în momentul încărcării instalaţiilor de căldură.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii pot suna la Centrul de Apel non-stop al Dalkia, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Romtelecom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite