FOTO Sute de copii s-au îngrămădit să-i transmită lui Moş Crăciun dorinţele, la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa lui Moş Crăciun a fost vizitată de sute de copii Foto: Alex Policală
Casa lui Moş Crăciun a fost vizitată de sute de copii Foto: Alex Policală

Aprinderea instalaţiilor de iluminat ornamental din Ploieşti a fost marcată de un spectacol organizat în centrul oraşului şi un foc de artificii. Sute de copii au făcut coadă în faţa căsuţei lui Moş Crăciun, pentru a-i transmite în persoană ce daruri aşteaptă

Încântaţi că-l pot cunoaşte pe Moş şi-i pot transmite dorinţele faţă în faţă, fără să mai fie nevoiţi să compună scrisori, micuţii din Ploieşti au luat cu asalt, cu sutele, căsuţa Moşului, amplasată în zona centrală, în faţa Casei Sindicatelor. Desigur, a existat şi o motivaţie suplimentară, punguţa de dulciuri oferită tuturor copiilor care au trecut pragul.

Moşul a ascultat dorinţele copiilor şi i-a cadorisit cu dulciuri

Click pentru imagini pentru Fotogalerie

Deschiderea porţilor la căsuţă a fost precedetă de unul dintre cele mai anticipate momente ale sezonului, aprinderea instalaţiilor de iluminat ornamental. În acest an, oficiile au fost făcute de micuţa Livia Ioana Harcan, de 9 ani, gimnastă la CSM Ploieşti, vicecampioană naţională şi multiplă medaliată la o suită de concursuri de profil.

Instalaţiile ornamentale vor rămâne aprinse până în 2012

Click pentru Galerie Foto cu luminiţele de sărbători

Sărbătorile de Iarnă se desfăşoară în acest an sub genericul „Decembrie de Poveste la Ploieşti". Alături de tradiţionalul Orăşel al Copiilor, amenajat în parcul Sălii Sporturilor „Olimpia", Primăria a organizat mai multe zone de interes şi distracţie, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi: „Zona Cadourilor"- în parcul „Nichita Stănescu"; „Zona Vieneză" cu vin fiert şi plăcinte - pasajul pietonal din centru; „Zona de bunătăţi" - în parcul din faţa Halelor; „Căsuţa lui Moş Crăciun" - pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor; şi „Ieslea  Naşterii Domnului" - în faţa Palatului Administrativ, unde au fost aduse şi mai multe oiţe. Un trenuleţ special va asigura plimbarea gratuită pentru copii între toate aceste spaţii, în intrevalul orar 11.00-19.00.

Ploieştiul a fost ornat cu 10 km de ghirlande luminoase, 710 metri de plase cu leduri, 347 de medalioane, 847 de figurine, 77 de panouri, 18 motive luminoase şi mai multe figurine 3D.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite