Incendiu la o bancă din centrul Ploieştiului FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a izbucnit la demisolul clădirii Foto: Alex Policală
Incendiul a izbucnit la demisolul clădirii Foto: Alex Policală

Aveaţi datorii la BCR? S-ar putea ca azi să fie ziua voastră norocoasă. Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la subsolul sucursalei bancare de pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti, cel mai probabil din cauza unui server. Reprezentanţii companiei nu au dezvăluit valoarea pierderilor

UPDATE Ora 15.00: BCR a trimis un comunicat cu privire la incidentul de miercuri. „În cursul zilei de astăzi, 30 noiembrie, la sucursala judeţeană BCR Ploieşti s-a înregistrat o alarmă de incendiu care a necesitat intervenţia pompierilor. Incendiul a fost stins fără pagube semnificative, iar starea de sănătate a angajaţilor prezenţi la faţa locului este ţinută sub observaţie. Cauzele incendiului urmează a fi stabilite de specialişti. Sucursala judeţeană a fost evacuată pentru a preîntâmpina efectele fumului asupra angajaţilor şi clienţilor BCR. Aceasta urmează a-şi relua programul normal în scurt timp, chiar în cursul zilei de astăzi. Între timp, clienţii se pot adresa cu încredere sucursalelor din apropiere: BCR Tache Ionescu, BCR Cuza Vodă, BCR Cantacuzino, BCR Ştefan Greceanu“, se arată în mesajul trimis miercuri după-amiază de reprezentanţii Departamentului Comunicare Externă şi Evenimente din cadrul companiei.

„În urma incidentului, eventualele pagube materiale vor fi acoperite de către poliţa de asigurare aferentă. Nu au fost înregistrate pagube semnificative în ceea ce priveşte integritatea documentelor bancare“, au mai ţinut să precizeze oficialii BCR.

Ora 14.00: Un incendiu a izbucnit miercuri, în jurul orei 10.00, la subsolul sucursalei de pe strada Gheorghe Doja, din zona centrală a Ploieştiului. Angajaţii Băncii Comerciale Române şi clienţii care se aflau în acel moment în clădire au fost evacuaţi. O femeie a primit îngrijiri medicale, după ce a făcut un atac de panică. Pompierii au stins focul rapid, în aproximativ 10 minute. Angajaţii băncii spun că este foarte probabil că flăcările să fi pornit de la un server care s-a supraîncălzit. De altfel, sistemul informatic a dat de mai multe ori rateuri în orele dinaintea incendiului.

Reprezentanţii băncii nu au stabilit care este valoarea pierderilor

Click pe imagini pentru fotogalerie

„De la ora 9.00 stau la bancă. Au fost întârzieri pentru că au picat calculatoarele. Am aşteptat, s-a dat drumul sistemului şi iar s-a întrerupt. Ne-am pomenit cu foarte mult fum. A sunat alarma şi a trebuit să evacuăm clădirea. Nu m-am speriat prea tare, la vârsta mea. Am zis că dacă mor eu mor şi toţi ceilalţi“, ne-a povestit Eugenia Niţă, una dintre clientele aflate la acea oră în sediul băncii.

Reprezentanţii BCR nu au oferit informaţii despre pagubele materiale şi eventualele pierderi de documente din sistemul informatic. Ei au format o comisie pentru evaluarea prejudiciului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite