La 63 de ani, o bătrânică din Câmpina a fost prinsă beată la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferiţa avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 1,16 mg/l Foto: Adevărul
Şoferiţa avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 1,16 mg/l Foto: Adevărul

Oprită la un control de rutină de poliţiştii din Câmpina, o şoferiţă în vârstă de 63 de ani din localitate i-a lăsat fără cuvinte. Femeia a fost găsită la volan, conducând cu o alcoolemie mult peste limita legală

1,16 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat! Atât a indicat aparatul etilotest pentru o şoferiţă de 63 de ani din municipiul prahovean Câmpina, oprită la un control de rutină de polițiștii din localitate, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova. 

Joi, în jurul orei 09.44, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina - Biroul Poliţiei Rutiere, au oprit pentru control un autoturism condus de către D. Cornelia, în vârstă de 63 de ani, din municipiu. Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost condusă la sediul Poliţiei, unde s-a trecut la testarea acesteia cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, şoferiţa, a fost condusă la Spitalul Municipal Câmpina unde i-au fost recoltate probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Conducătoarei auto i-au fost întocmite acte premergătoare, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legal admisă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite