Băutura le-a dat „forță“ la doi prahoveni, care au băgat în spital un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul, lovit cu bestialitate de vecinii băuți, a fost internat de urgență cu multiple traumatisme (foto: arhivă Adevărul)
Tânărul, lovit cu bestialitate de vecinii băuți, a fost internat de urgență cu multiple traumatisme (foto: arhivă Adevărul)

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Măgureni a simțit pe propria-i piele ce înseamnă „furia" bețivului. Bărbatul a fost agresat de doi vecini, care după ce și-au unit pofta la băutură, au făcut front comun și în bătaia „soră cu moartea" pe care i-au dat-o tânărului.

Victima a fost transportată cu multiple traumatisme la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

De la ce a izbucnit conflictul ? Din nimic, concret. Tânărul a fost acostat pe stradă de către cei doi vecini, care s-au înfuriat peste măsură când au văzut că sunt ignorați. Cu mințile „băute" de alcool, cei doi l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi picioarele până au obosit. Tatăl victimei a chemat de urgență Ambulanța și Poliția

Cei doi au fost sancționați contravenţional conform prevederilor Legii 61/1991 pentru provocare şi participare la scandal și sunt cercetați penal pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe  totodată sancţionaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite