Peste 4000 de elevi prahoveni vor da BAC-ul în toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Prahova, 4.056 de candidaţi din promoţia actuală şi din cele anterioare s-au înscris pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, care se va derula în perioada 22 august-2 septembrie 2011.

De asemenea, potrivit „Ziarului Prahova", la cea de-a doua sesiune a examenului de maturitate se vor putea înscrie şi cei aproximativ 500 de elevi de clasa a XII-a şi a XIII-a care au rămas corigenţi. Totuşi, aceştia vor putea participa la sesiunea din toamnă a bacalaureatului numai dacă vor obţine note de trecere la examenele de corigenţă care vor avea loc luna viitoare.

În perioada 22-23 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare la limba română, iar între 22 şi 24 august este programată evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare în limba maternă. În zilele de 23 şi 24 august se va desfăşura evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare într-o limbă de circulaţie internaţională, urmând ca evaluarea competenţelor digitale să se desfăşoare pe 25 şi 26 august.

Proba scrisă la limba şi literatura română este programată pe 29 august, iar cea la limba maternă pe 30 august. Candidaţii vor susţine proba obligatorie a profilului pe 31 august, iar pe cea la alegere în data de 2 septembrie.

Rezultatele parţiale se vor afişa pe 4 septembrie, iar cele finale pe 7 septembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite