Autostrada București – Ploiești va fi gata abia în octombrie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă lună, un nou termen pentru inaugurarea autostrăzii București - Ploiești, care ar fi trebuit să fie gata la sfârșitul lui 2011! Conform noilor estimări ale constructorilor, lucrările ar urma să fie gata până la începutul lunii octombrie.

Dacă în noiembrie, anul trecut, premierul Emil Boc susținea, într-o vizită făcută la Poiana Braşov, că finalizarea autostrăzii şi darea în folosinţă a acesteia vor avea loc în primăvara lui 2012, la numai două luni de la afirmațiile acestuia, termenul de inaugurare a fost, din nou, amânat. „Practic, autostrada este gata în decembrie, cu excepţia unui pod extrem de important şi care, din nefericire, nu va putea fi finalizat. În rest, este gata. Asta înseamnă că în primăvara viitoare, aprilie cel târziu, Bucureşti-Ploieşti este terminată", a declarat Boc

Între timp, termenele au fost decalate, inaugurările fiind programate...eșalonat. Astfel, tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti ar trebui să fie gata până la finalul lunii iunie. Din această secţiune s-au încheiat lucrările pe circa 14 kilometri.

Pe cel de-al doilea tronson, dintre Moara Vlăsiei și Capitală, operațiunile ar urma să fie gata la începutul lunii octombrie.  

Primul parte a autostrăzii este construită de Pizzaroti şi Tirena Scavi, iar a doua a fost împărţită între trei „regi" ai asfaltului, Umbrărescu, Besciu și Căşuneanu.

Lucrările la autostrada București-Ploiești au fost demarate în 2007.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite