Jurnalist interzis la evenimentele organizate de clubul Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul sportiv Marian Dima, de la ziarul Prahova, a fost anunţat ieri de reprezentanţii clubului Astra că nu mai este primit la conferinţele de presă organizate de formaţia ploieşteană. Pentru Dima, care a fost şi ofiţer de presă la Astra nu cu mult timp în urmă, este a doua interdicţie dictată de club în mai puţin de 10 ani

Jurnalistul ploieştean susţine că a fost contactat telefonic de actualul ofiţer de presă de la Astra, Geo Raeţchi, care i-a comunicat decizia luată de conducere. Supărarea a venit în urma mai multor articole în care Dima a vorbit despre modul în care este administrat clubul. Picătura finală a fost, se pare, articolul cu titlul „Astra Naţională“, despre convocarea a şase fotbalişti la loturile naţionale, considerat denigrator de conducerea grupării din cartierul 9 Mai. Marian Dima este membru în Asociaţia Presei Sportive şi corespondent Pro Sport. El a deţinut, culmea, şi postul de ofiţer de presă al clubului ploieştean, până în urmă cu un an şi ceva. Interesant este că, de mai multe luni, el nu mai pusese nicio întrebare la conferinţele de presă organizate de club, fiind în ceea ce am putea numi „silenzio Astra“.

Aceasta este cea de-a doua interdicţie, prima venind în urmă cu aproximativ nouă ani, după o ceartă cu antrenorul de-atunci, Gigi Mulţescu. „S-a mai întâmplat acest lucru, acum vreo 9 ani, pe vremea când preşedinte era tot Petre Buduru, iar antrenor Gheorghe Mulţescu. A urmat, după un «episod» în care un poliţist comunitar m-a ţinut la poartă, fuziunea, desfiinţarea clubului, reînfiinţarea, retrogradarea, promovările, din nou Buduru, Iancu, Barbu, Şumudică, o poveste întreagă! Care va continua, probabil", scrie Dima în ziarul Prahova de astăzi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite