FOTOGALERIE Astra Ploieşti – Sportul Studenţesc 2-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ameninţaţi cu retrogradarea, „studenţii" au scos un punct important pe terenul din cartierul ploieştean 9 Mai, în faţa unei formaţii care a început foarte apatic meciul. Astra s-a trezit abia în repriza secundă, când a egalat pentru a doua oară şi a trecut de mai multe ori pe lângă golul de 3-2

Sportul a început curajos şi a deschis scorul rapid, în minutul 3, când Curelea s-a trezit singur în mijlocul careului advers. Atacantul „studenţilor" a dirijat mingea, cu o lovitură de cap, în colţul scurt, din mijlocul unei apărări visătoare. Portarul Cezar Lungu, titularizat din cauza suspendării lui Lung, a întâmpinat o rezistenţă neaşteptată din partea aerului, plonjonul său tardiv fiind unul de râsu-plânsu'. Astra a revenit în joc repede, N'Doye transformând în minutul 7 un penalty obţinut după un fault făcut în careu de Vali Lazăr asupra lui Strătilă. Mijlocaşul Astrei a încercat să continue jocul, însă cinci minute mai târziu a cerut înclocuirea, din cauza contuziei puternice. Tot „sportivii" au fost mai decişi pe finalul primei reprize, punctând pentru 2-1 după un contraatac pe falncul drept urmat de o centrare perfectă la bara a doua pentru Ghinga.

Gazdele s-au trezit în partea secundă şi au dominat fără probleme meciul, cu largul concurs al adversarilor, care au stat, mulţumiţi, la cutie şi au lăsat impresia că golul de 2-2 ar putea pica doar din fază fixă sau în urma vreunei realizări personeale de execpţie. El a venit în minutul 64, după un şut superb, de la 25 de metri, trimis de Cosmin Matei, sărbătoritul zilei, trimis în teren în ziua în care a împlinit 20 de ani.

N'Doye a transformat fără emoţii, în minutul 7

Click pe imagini pentru FOTOGALERIE

În minutul 75, Miranda a lovit bara, după o recentrare venită de la Ţigănaşu, iar câteva minute mai târziu Fatai a trecut pe lângă gol, tot cu o lovitură de cap, trimisă de data asta puţin peste. Şumudică a urmărit din tribună ratările elevilor săi, fiind eliminat de arbitrul central. El a fost şicanat pe finalul meciului de un grup de suporteri aflaţi la câţiva metri în spatele său, care veniseră să-l încurajeze pe ploieşteanul din lotul oaspeţilor, Vali Lazăr. Nici suporterii Astrei n-au fost mai blânzi, reproşându-i că pariaseră pe un „1" în acest meci.

Declaraţii:

„Am venit cu gândul să câştigăm un punct şi am făcut-o. Am reuşit să ne închidem bine şi să contracarăm jucătorii lor decisivi. A apărut acest Matei pe care nu-l luasem în calcul. Până la urmă, suntem mulţumiţi de acest egal", a spus antrenorul Sportului, Gigi Mulţescu.

„Toată săptămâna am spus că va fi un meci dificil. Ei ştiau că n-au ce pierde, au început meciul curajos, au înscris şi apoi ne-a fost foarte greu să desfacem o astfel de apărare. Dacă la Târgu Mureş am avut noroc, acum am avut ghinion. Sunt supărat de rezultat, în schimb sunt mulţumit de jocul din repriza a doua", a declarat Marius Şumudică, antrenorul Astrei.

Astra Ploieşti - Sportul Studenţesc 2-2 (1-2)

Marcatori: N'Doye (pen 7), Matei (64) / Curelea (3), Ghinga (40)

Stadion: Astra. Spectatori: 700

Astra: Lungu - Măţel, Găman, Bruno Miguel, Junior Morais (Ţigănaşu 46) - Seto (Miranda 46), N'Doye (c) - Strătilă (Matei 12), Băjenaru, Udoji - Fatai

Sportul: Popescu - Beţea, Patriche, Lung, Maxim - Târnăcop (Cheţan 67), Irimia, Farmache, Ghinga (Ferfelea 88), Lazăr (Raţiu 90+2) - Curelea (c)

Cartonaşe galbene: Udoji (72) / Maxim (6), Farmache (73), Irimia (78)

Arbitri: Cătălin Popa - Sebastian Stoianov, Bogdan Gheorghe

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite